Oppskrift: Focaccia

Focaccia er like vanlige i Italia som potet eller kneipbrød er i Norge. Det er superenkelt å lage, og smaker kjempegodt. Denne oppskriften gir 3 langpanner med Focaccia. Hvis du ikke ønsker å lage så mye så er det bare å dele ned oppskriften.

Hvordan lage Focaccia:
  1. Bland alt sammen i en bolle, og sett til heving i 30 minutter.
  2. Når deigen har hevet, ha den i formene, klapp den jevnt utover med olje på fingrene, strø på flaksalt og tørket rosmarin.

Ønsker du en litt mer spennende Focaccia så kan du trykke ned tørket tomat, finhakket løk og oliven i deigen. Dette skal være en veldig løs feig, som renner ned i langpannene

Ingredienser

2 liter vann
2 ss sukker
1 pk gjær
1 dl olivenolje
4-5 liter hvetemel
1 ts salt
Print Friendly
Del oppskriften med andre :)

Har du laget denne retten, eller har forslag til forbedringer? Gi en karakter under, og legg gjerne igjen en kommentar.
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Kommentarer

Legg igjen en kommentar






Om

Er du glad i å lage mat? Trenger du matoppskrifter, eller generelle tips og inspirasjon i matlagingen så er matmonster.no den perfekte siden for deg.

Matbloggtoppen

Forretter

Russisk / Polsk Salat

Middager

Hvordan steke indrefilet av svin i stekeovn
Kalkun – Oppskrift fra Hellstrøm
Pasta Pancetta alla Carbonara
Svineribbe – Oppskrift fra Hellstrøm
Pinnekjøtt – Oppskrift fra Hellstrøm

Desserter

Slik lager du krumkaker (video)
Pikekyss
Hjemmelaget Sjokolademousse
Suksessterte
Brownies
banner