Oppskrift: Cottage Cheese

Cottage Cheese blir mye brukt hos personer som ønsker å spise sunt, med få karbohydrater. Det du kanskje ikke vet er hvor enkelt det er å lage egen cottage cheese.

Hvordan lage Cottage Cheese:
  1. Ha all melken i en kjele og varm opp, helt til det nesten koker.
  2. Ta kjelen av platen, og ha i eddiken
  3. Sett kjelen til avkjøling med lokk.
  4. Når den er avkjølt heller du massen over et dørslag, slik at du får vekk all veske.
  5. Smak til med salt, og bland godt.

Med denne oppskriften får du rundt 750 gram med cottage cheese. Hvor mye fett den inneholder kommer ann på hva slags type melk du bruker. Desto mindre fett det er i melken, desto mer smakløs og gummiaktig blir osten.

Cottage Cheese, 2.6 out of 5 based on 5 ratings

Ingredienser

4 liter melk
1.25 dl eddik
Litt salt
Print Friendly
Del oppskriften med andre :)

Har du laget denne retten, eller har forslag til forbedringer? Gi en karakter under, og legg gjerne igjen en kommentar.
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 2.6/5 (5 votes cast)

Kommentarer

Legg igjen en kommentar






Om

Er du glad i å lage mat? Trenger du matoppskrifter, eller generelle tips og inspirasjon i matlagingen så er matmonster.no den perfekte siden for deg.

Matbloggtoppen

Forretter

Russisk / Polsk Salat

Middager

Hvordan steke indrefilet av svin i stekeovn
Kalkun – Oppskrift fra Hellstrøm
Pasta Pancetta alla Carbonara
Svineribbe – Oppskrift fra Hellstrøm
Pinnekjøtt – Oppskrift fra Hellstrøm

Desserter

Slik lager du krumkaker (video)
Pikekyss
Hjemmelaget Sjokolademousse
Suksessterte
Brownies
banner